Žičane vrpce

Pleteni traka od žičane vrpce: 1, stvarna jačina loma za prianjanje mora biti najmanje 70% minimalne sile zatezne sile odgovarajućeg žičnog užeta. Napomena: Ako je žičani užad metalno jezgro, metalno jezgro treba da se provlači barem tri puta, može se smatrati kao nosni deo žičane vrpce. 2, u jednoj traci, minimalno rastojanje ruba svakog kraja žičane vrvi ne sme biti manje od 10 puta veći od nominalnog prečnika čeličnog kabla.

Čelik žičane žičane vrpce: 1, stvarna jačina preklapanja mora biti najmanje 90% minimalne sile zatezne čvrstoće odgovarajuće žičane vrvi. 2. Duljina rukava nosne trake od čeličnog užeta (rastojanje od konektora do unutrašnje ivice osovine) ne sme biti manja od 15 puta veći od nominalnog prečnika žičane vrpe bez obložnog prstena.

Prugasta žičana vrpca sa izgledom 1, delovi za ubacivanje jezgra žičane ne smeju biti izloženi, svaka jedinica bi trebala biti bliska, ne može imati fenomen opuštanja. 2, umetnuti užad urednika konopca glave da bude ravno, nema očiglednog izobličenja. 3. U skladu sa zahtevima strane potražnje, krajnji deo žice od užadi mora biti opremljen odgovarajućim pokrivačem, ali će biti naznačen u ugovoru.

Izgled čelične trake je 1, površina spoja mora biti glatka, bez pukotina, letećih ivica i Burra. 2, kraj žičane vrpce treba da premaši aluminijumski spoj 1-1,5 puta veći od prečnika konopa.

Čelik žičane žičane vrpce se uglavnom koristi u opasnom radnom okruženju, tako da je otkrivanje žičane vrpce vrlo važno, dnevna potreba za obavljanjem pregleda i održavanje obujmice, ne može se instalirati na nepoštovanje, to je vrlo lako uzrokovati Povrede

Merenje udaljenosti okretanja za mikro-prečnika žičane žičane vrpce može se umotati u meku bijelu papiru na obujmicama. Koristite olovku kako biste potaknuli tragove žica u traku, a zatim koristili skalu da biste ograničili preciznost mernog alata za merenje udaljenosti okretanja, grube specifikacije užeg provodnika užeta, direktno u traku za žičanu vrpcu Oznaka za merenje dužine odseka za merenje je 5 od rastojanja zavoja, uzimajući ujednačenu vrednost kao rezultat merenja.