Zahtjevi za maziva za lančani link od nehrđajućeg čelika

O: Sa odličnom permeabilnošću za lanac, valjci za podmazivanje i lančanik su relativno jednostavni, ali je osovina i rukav lanca podmazivanja teži. Zbog toga što je jaz između osovine i rukava veoma mali i pripada uslovima otvorenog okruženja. Ako mazivo nije dobro penetrirano, ne može prodreti u osovinu i rukav unutrašnjosti, ne može podmazati osovinu i rukav.

B: U cilju funkcionisanja odličnog lanca ljepljenja, zbog ubrzanja ubrzavanja, biće ulje za podmazivanje. Kod niske brzine, mazivo će kapati zbog gravitacije. Sve ovo ne samo da zagađuje životnu sredinu i proizvod, već i uzrokuje mnogo otpada. Prema tome, maziva moraju imati dobru adheziju, mogu se čvrsto spriječiti na površinu trenja, a ne zbog različitih efekata off.Stainless Link Link Chain

C: Ulje za podmazivanje sa odličnim performansama podmazivanja je jedna od funkcija podmazivanja, ali lanac u radu zbog različite uloge zahtijeva performanse podmazivanja za podmazivanje ulja veće, pogotovo onih teških opterećenja i uticaja lanca na ekstremni pritisak zahtevi za zaštitom od habanja su veći, tako da opšte lance maziva imaju veliku pažnju na ovom zahtevu.

D: Odlična stabilnost oksidacije obično lančani pogon radi u izloženom okruženju, tako da lanac maziva.

E: Minimalna stopa gubitka isparavanja

F: dobra sposobnost da se odupre spoljašnjim efektima

G: Ima karakteristiku da bude zagađena. Lančani Link Link Chain

H: Minimalna tendencija odlaganja ugljenika