Stambena dizalo čeličnim užetom treba nego velika!

Uz ubrzanje procesa urbanizacije u budućnosti, Kina je dizalo na tržištu je ogroman. Podaci pokazuju da ako se ne smatraju stambene potražnje za dizala, ljestve i potražnje sirovina, kuća 62% za ostale uredske zgrade, aerodromi, željeznički prijevoz, hotela, trgovačkih centara i druge javne zgrade, u kombinaciji s postojećih struktura okomite ljestve i ljestve oko 9:1, stambeno dizalo tržište potencijalno vrlo velika, 60% posto ukupne potražnje za dizala.

Iako pod utjecajem makro-kontrola nekretnine, ali nekretnina razvoj je još uvijek u porastu, a pogotovo zgrada stambene investicije ostaje teška. Siječnja 2013 do Septembra, nacionalna nekretnine ulaganje 6.112 bilijuna Juana, u odnosu na Nominalni rast 19,7% (19,7% odbitka cijena faktora realno), stopa rasta od siječnja do kolovoza povećana za 0,4%. Stambeni ulaganja 4.1979 bilijuna Juana, što je porast od 19,5%, 0,3% rasta, udio ulaganja u nekretnine razvoj 68.7%.

Osim toga, podaci pokazuju da 2013 ~ 2020 godine, složena godišnja stopa rasta ukupne potražnje za urbani stambeni 5% ~ 7%, Dakle, lift ostaje stalan rast potražnje u naseljima prostora.