Razvoj Čelične žičane užadi u Kini tržištu!

U posljednjih nekoliko godina, srednje tržište čeličnim užetom u opskrba premašuje potražnju, domaća potražnja za Čelične žice užeta je po višoj stopi svake godine, ali proizvođač žičane užadi proizvodnje povećao na višu stopu. U ovom Zasićenost žestoke konkurencije, što je dovelo do čeličnim užetom u Kini tržištu će uvijek biti u kupca na tržištu. Prema analizi strukture industrije, čeličnim užetom industrija ima veliki broj kompanija, koncentracija nisko barijera za ulazak i izlazak, jaz kvalitete proizvoda je manja poduzeća je u punog protoka, konkurentna struktura industrije kao cjelini je difuzno natjecanja.

Dok je godišnji izvoz volumena povećava čeličnim užetom proizvode u Kini, ali postoje neke proizvode, kao što da kovani Čelične žičane užadi, divovski lopate s užetom, ekstra veliki otvor trenja podizanje čeličnim užetom, velike otvorene jame rudnika, nafta bušenje, luka Učitavanje i pražnjenje, Dizalica brod, piling Čelične žičane užadi za brodove, još uvijek je potrebno puno uvoza. U ovom trenutku, Kina je čeličnim užetom velike Uvozno-izvozne cijene, odražava kineskog čelika žičane užadi od strane pravi kvaliteta je jaz sa stranim sličnih proizvoda, cijena/performansi proizvoda mora se unaprijediti.

Nedavno poznatih poduzeća u Kini počeo da se poveća ljudstva i materijalnih resursa u području razvoja proizvoda i tehnologija ulaganja, konkurentske prednosti kineske čeličnom žicom proizvoda u domaće i inozemna tržišta poboljšan, uvjeren da budući razvoj tržišta od žičane užadi u Kini će biti bolje i bolje.